milosepo4208

27 Dec, 2010

Novi BMW 5 osvojio iF Product Desing Award za 2011. godinu

Generalna — Autor milosepo4208 @ 21:27

bmw 5_iF Product Desing Award Novi BMW 5 osvojio iF Product Desing Award za 2011. godinu

 

Automobili nove BMW serije 5 u limuzinskoj i karavan verziji osvojili su iF nagradu za izvanredan dizajn proizvoda.

S tom međunarodno priznatom nagradom, Međunarodni forum za dizajn ponovno odaje počast Odelenju dizajna BMW Grupe. Nakon osvajanja Design Award nagrade Savezne Republike Nemačke za 2011. godinu i 'red dot' nagrade za 2010. godinu, iF oznaka označava dodatno poglavlje priče o uspehu novog BMW serije 5.

Otkada je uvedena 1953. godine, iF Product Design Award nagrada bila je zaštitni znak za izuzetan dizajn. Međunarodno priznata kao 'pečat pohvale', iF oznaka primenjuje izvanredna dostignuća dizajna i kao takva pruža platformu kopmpanija da predaju svoje proizvode na stručnu procenu njihovog kvaliteta dizajna od strane međunarodnih stručnjaka.

Nagrada za 2011. godinu privukla je ukupno 2.756 proizvoda dostavljenih od 1.121 učesnika iz 43 zemlje i svi oni su se takmičili za prestižnu nagradu. U kategoriji "Transportation Design", BMW serije 5 i BMW serije 5 Touring uspeli su da poljuljaju sudije. To znači da su oba modela kvalifikovana za takmičenje za osvajanje nagrade iF Gold, koja odabire 50 'najboljih od najboljih'.

Karakteristike dizajna novog BMW-a serije 5 Touring njegove su vrlo individualne proporcije i izgled karoserije - individualnost koja stvara dinamičan i snažan ambijent. Dug poklopac motora, kratki prevjesi, najduži međuosovinski razmak u svom segmentu, izdužene bočne linije i dinamično spuštene linije krova daju novom BMW-u serije 5 Touring eleganciju koja je bez premca među svojim suparnicima. Jedinstven kvalitet Odelenja dizajna BMW Grupe dosledno je prepoznat u poslednjih nekoliko godina od strane iF Product Design Award nagrade.


Komentari

  1. nice

    Autor icabmw — 07 Jan 2011, 20:14


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu