milosepo4208

21 Okt, 2010

Nova astra Classic 3

Generalna — Autor milosepo4208 @ 21:44

Astra Classic III sa osam točkova


[11.10.2010.]
Astra Classic III sa osam točkova

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel vozila povodom pedeset godina rada organizuje veliku prodajnu akciju Astri Classic 3 u kojoj omogućuje uštedu i obezbeđuje odlično opremljene automobile po izuzetnim cenama, a svakom kupcu poklanja i četiri zimska točka (pneumatici + felne).

Astra Classic III osmišljena je da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept dodatno potvrđuju da ovaj automobil na najbolji način podržava svaki stil vožnje. Premda je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, aktuelnim cenama dobija potpuno novu dimenziju.

Astra Classic III - 1.6/115KS, četvoro vrata, klima uređaj, radio CD uređaj sa šest zvučnika, četiri vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, servo upravljač presvučen kožom na kojem su komande za radio/CD, elektro podizače prednjih stakala, elektro-podesivi retrovizori i centralno zaključavanje - za samo 11.999 evra, dok cena verzije 1.4/90KS sa petoro vrata iznosi 11.140 evra. U cene su uračunate carinske dažbine, trnasportni troškovi i PDV.


Komentari

  1. S obzirom da ima kozna sedista cena je prava sitnica.
    Sve u svemu volela bih da imam jedan! Pravi porodican auto!

    Autor zorica74 — 01 Nov 2010, 14:08


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu