milosepo4208

Nova astra Classic 3

Generalna — Autor milosepo4208 @ 21:44

Astra Classic III sa osam točkova


[11.10.2010.]
Astra Classic III sa osam točkova

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel vozila povodom pedeset godina rada organizuje veliku prodajnu akciju Astri Classic 3 u kojoj omogućuje uštedu i obezbeđuje odlično opremljene automobile po izuzetnim cenama, a svakom kupcu poklanja i četiri zimska točka (pneumatici + felne).

Astra Classic III osmišljena je da odgovara željama i potrebama svih koji se u njoj voze. Njeni moćni i fleksibilni motori sa efikasnom potrošnjom i beskompromisni bezbednosni koncept dodatno potvrđuju da ovaj automobil na najbolji način podržava svaki stil vožnje. Premda je odavno postala sinonim za uživanje u vožnji, aktuelnim cenama dobija potpuno novu dimenziju.

Astra Classic III - 1.6/115KS, četvoro vrata, klima uređaj, radio CD uređaj sa šest zvučnika, četiri vazdušna jastuka, ABS, prednja svetla za maglu, servo upravljač presvučen kožom na kojem su komande za radio/CD, elektro podizače prednjih stakala, elektro-podesivi retrovizori i centralno zaključavanje - za samo 11.999 evra, dok cena verzije 1.4/90KS sa petoro vrata iznosi 11.140 evra. U cene su uračunate carinske dažbine, trnasportni troškovi i PDV.


Novi BMW X4

Generalna — Autor milosepo4208 @ 21:40

BMW X4 blizu ulaska u serijsku proizvodnju


[15.10.2010.]
BMW X4 blizu ulaska u serijsku proizvodnju

Prema najnovijim informacijama BMW X4 bi mogao da dobije zeleno svetlo za serijsku proizvodnju što znači da uskoro možemo da očekujemo koncept koji će ga najavljivati.

Ukoliko su ove informacije tačne crossover X4 bi mogao da se pojavi na tržištu u naredne dve do tri godine. Dizajn automobila još uvek nije završen, ali oni koji su videli skice tvrde da će se X4 od modela X3 razlikovati kao što se X6 razlikuje od modela X5.

Ovaj model proizvodiće se u Americi gde se od nedavno proizvode svi BMW-ovi crossoveri. S obzirom da će novi X4 biti zasnovan na nedavno predstavljenom BMW-u X3, najverovatnije će koristiti iste agregate. Agregati će biti upareni sa 6-stepenim, 7-stepenim i 8-stepenim menjačima.


Novi Porse hibridno vozilo

Generalna — Autor milosepo4208 @ 21:15

Porscheovi budući modeli imaće i svoje hibridne predstavnike


[20.10.2010.]
Porscheovi budući modeli imaće i svoje hibridne predstavnike

Sve strožije regulative polako primoravaju i Porsche da se okrene razvoju hibridnih tehnologija za svoje automobile. Porscheovi inženjeri trenutno rade na hibridnoj tehnologiji koja će biti sastavni deo cele njihove game vozila.

Hibridni Cayenne i Panamera uz pogon na prednjim točkovima koriste hibridni pogon smešten ispod putničke kabine. Ovako regulisan hibridni pogon neće biti moguće izvesti na manjim modelima sa pogonom na zadnjim točkovima. Taj problem trebao bi da bude rešen tehnologijom iz budućeg 918 Spyder-a jer će na njegovom pogonu biti zasnovani svi naredni hibridni pogoni Porscheovih sportskih modela. Porscheov šef razvoja Wolfgang Duerheimer je potvrdio da će Porscheovi modeli u skoroj i daljoj budućnosti koristiti hibridni pogon.

Kako bi se dodatno smanjila potrošnja goriva osim uvođenja hibridnog pogona biće povećana upotreba karbona pri proizvodnji automobila. Osim toga, Porsche će napraviti i radikalni zaokret u pogledu agregata. Tako bi u skorijoj budućnosti Porscheovi automobili mogli biti pokretani četvorocilindričnim agregatima.


Powered by blog.co.yu